Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Dr. Panç'tan açıklama; Yeni Halk Eğitim Merkezi binasını amacı dışında kullanamazsınız”

Dr. Panç

Bandırma Belediye Meclis üyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selim Panç, Bandırma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne ait yeni binanın İmam Hatip Ortaokulu'na tahsisine karşı çıktı.

Bandırma Belediye Meclis üyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selim Panç, Bandırma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne ait yeni binanın İmam Hatip Ortaokulu'na tahsisine karşı çıktı. Panç, şu açıklamayı yaptı:
İlçemizde, Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarından her yıl binlerce vatandaşımız yararlanmaktadır. Şu anda hizmet veren binanın yetmemesi nedeniyle yeni bina ihtiyacı doğmuş ve Paşabayır'da inşaatı, özürlü asansörü ve donanımları tamamlanarak, ilgili müteahhit tarafından Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devri için başvurulmuştur. Aldığımız duyumlara göre yeni bina, İlçe Halk Eğitim Merkezi olarak değil, İmam Hatip Ortaokulu olarak tamamen veya kısmen kullanılmak istenmektedir. Bandırma'da her yaştan kursiyerin dört gözle beklediği bu binanın amaç dışında kullanılması kabul edilemez. Okul ihtiyacı olan okulların sorunları başka bir bina bulunarak çözülmelidir. Bu yeni bina, Halk Eğitim Merkezi binaları standartlarına uygun yapılmış olup, okullar için uygun değildir. Bu konuyu araştırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Sadettin Pircioğlu'ndan iki kez randevu talebime henüz yanıt verilmemiştir. Bu binanın yapılış amacı dışında kullanılmaması için bizler, kursiyerler ve halkımız tarafından gereken yapılacaktır.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı